Monday, March 29, 2010

Mini Ferrari F40 gives your kid an early entry in F1



While nobody wants to raise a spoiled child, this mini Ferrari F40 is inviting enough to give your kid an early chance to step into Schumacher’s shoes. Powered by an 80 cc Honda motor, this mini Ferrari F40 can accommodate two kids with restricted height and weight. Made in Germany in tribute of the first Ferrari dealership opening in post-Cold war Moscow, this machine is available for $25,000. (bornrich.org)




Live life fully!
Leo Stroobants
ww.leostroobants.com

Sunday, February 14, 2010

De papieren agenda is nog steeds "IN"!


Material Dynamic;
De papieren agenda zal waarschijnlijk altijd blijven bestaan. Hoewel er een toenemende populariteit zichtbaar is voor de digitale agenda, blijven de meeste mensen ook een papieren agenda gebruiken. Gebruikers van een digitale agenda als een pda of BlackBerry gebruiken de papieren versie naast de digitale. Bovendien is een papieren versie in deze tijd ook financieel aantrekkelijker.
Volgens Jan Pieter Grotendorst van Brepols is het prijsverschil tussen een digitale en papieren versie te groot om over te stappen naar een elektronische variant in deze economische slappe tijden. Daarnaast blijkt een papieren agenda ook aan populariteit te winnen door een toename van luxere papierwaren en gadgets. De meeste fabrikanten van agenda`s bekijken wel de mogelijkheden van digitaal naast papier, maar volgens Thom Santbergen van Filofax is het technisch niet mogelijk beide zaken naast elkaar te voeren.
Waar er voor agenda`s digitale alternatieven bestaan, geldt dat niet voor de kalender. Volgens Saskia Knobbe van Comello wint papier het bij kalenders van digitaal, omdat de klant geniet van het kiezen voor persoonlijk mooi gevonden afbeeldingen. Een kalender toont de interesses van iemand aan de buitenwereld. Met luxe, exotische en opvallende uitvoeringen kan iemand via een kalender zijn persoonlijkheid uitdragen!
"It's not how much you make, but how you use it that makes all the difference!"
Live life fully!
Leo Stroobants
The 8 Dynamics of Life (r)

Richard Branson's onderwatervliegtuig,___





De Britse captain of industry Richard Branson heeft een onderwatervliegtuig laten ontwerpen dat vanaf einde maart als extraatje kan gehuurd worden door al wie te gast is op Bransons privé-vakantieresort Necker Island. Dat is een van de Britse Maagdeneilanden dat zich ongeveer tussen Cuba en Venezuela bevindt. Branson kocht het in 1979. Hij betaalde toen € 225.000 voor het dertig hectare grote stuk grond. Vandaag is het eiland € 70 miljoen waard. Branson zelf investeerde zo'n € 6 miljoen om er een luxeresort van te maken. (Larry Page, één van de oprichters van Google, bracht er onlangs nog zijn huwelijksnacht door)....


"Instead of reaching your goals in order to be fulfilled, realize your goals in a fulfilling way!"
Leo Stroobants
The 8 Dynamics of Life (r)
www.leostroobants.com